İlginiz için teşekkür ederim öncelikle. Ben zaten bu firmaya başvurup hizmet almak istemedim, ben şartlarımı sundum onlarda bu şartlarda bana hizmet sağlayabilecekleri için teklifte bulundular. Kendileri sorumluluktan kaçıp kota aşımını takip etmiyorlar, benim sorumluluğumda olduğunu iddia ediyorlar. Siz 30TL ye belirttiğiniz şartlarda vps alsanız, makina açık kaldığı sürece kullanmaz mısınız? Tabiki kullanırsınız.. Ben kotamı takip etmek zorunda olduğumu düşünsem.. Ne kota şartı koyarım ne ücret şartı.. O kadar zengin olmadığım için maksimum 30TL ödeyebileceğimi belirtmişim değil mi?
Burada sorunu açıklayayım mı size?
Siz sunucu kullanımında takibini yapamadığınız ya da sorumluluk nedir bilmediğiniz den dolayı trafiğini aştınız.
Trafik aşımın da kapatma ya da vb. sistem yok beyfendi.Sunucunuz ile ilgili gelen mail de trafiğinizi aştığınız için zaten durduruldu, ödeme günü
gelmeden.
Arkadaşınız kullandığından dolayı telefon ile iletişime geçtiğin de biz kendisine anlattık durumu.
Bu fatura size aittir, ön ödeme vb. kelimeler yok.
Biz sayfamıza kayıt olmanız gerektiğini söyleyerek zaten hizmeti sağladık ki belirtilen periyotlar /ay şeklinde zaten.