silencegate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sözleşmelerinde varsa eğer, kota aşımı sonrasında hizmet durdurulmaz, kullanım devam eder, ödeme periyodu sonunda kullanılan hizmet kadar fatura oluşturulur kavramı varsa şayet, bir nevi haklılar..

bahsettiğiniz fatura, nasıl bir fatura fiziksel olarak bastırılmış bir fatura mı, yoksa proforma denilen, ödeme sistemlerinin oluşturduğu fatura mı?

Detay açıklama şansınız var mı?
Bahsettiğim fatura sistem tarafından oluşturulmuş bir faturaymış.. Fakat ben hizmeti faturalı olarak talep etmedim, bundan önce de 3-4 kez vps kiraladım ve kota dolduğunda makine durduruldu. Sonuçta bu şekilde şartlar koyarak hizmet aramamızın sebebi bu değilmi? Ben faturalı iş yapacak olsam neden ödeyebileceğim ücret : 25-30TL şeklinde bi ibare kullanayım ki? Kullandığım kadar ödemeyi kabul edecek olsam zaten ücret belirtmezdim. Artı olarak makineyi neden durdurmuyolarmış? Bu beni ilgilendirecek bi konu değil. Ben sürekli olarak bu hizmeti onlardan alacağımı taahhüt etmedim. Verebileceğim ücret budur istediğim budur, eğer bu şartlara uyan varsa bana ulaşsın demişim. Daha nasıl isteyebilirim bu hizmeti? Aklınıza gelen bi yöntem var mıdır?