1 - Merhaba Arkadaşlar. Başlıkta dediğim gibi GOOGLE ADSENSEDE Yeni açılan hesaplara tık başı kazançta Torpil geciyo elimde 2-3 Adsense hesabı var. Tabi her biri farklı isimlerde ve gercekten farklı sahipleri var. Arkadastan rica ettim benim sitenin reklam yerleşimini Onun Adsense hesabı ile yapalım diye Sağolsun kabul etti ve Ortalama Tık başı 0.015 civarı veren sitem yeni hesapta Ortalama 0.04 vermeye başladı.
Buraya kadar olan kısmı muhtemelen sizde duymuşsunuzdur ama benim anlamadığım şey. Her 2 Adsense hesabınıda kullandığımda sitemde aynı reklamlar çıkmasına rağmen bu aradaki farkın sebebi ne ?
Aynı reklama yeni Adsensede eskiye oranla 3 Kat fazla veriyor. Benim bildiğim kadarıyla Reklamveren tık başı ücrette istediğini yapıyodu adam tık başı 0.01 yapmışsa yeni adsense hesabında o reklama nasıl tık başı 0.04 olur ?
2- Bir diğer farkettiğim noktada Sayfa gösterimine göre ADSENSE Nin tık başı ucreti belirlemesi. Yani Sayfa TO Oranı yuksek sitelerde Tık başı ücretin az Sayfa To oranı az olan sitelerde tık başı oranın fazla olması.
Nacizane ADSENSE De fark ettiğim noktalar paylaşım dedim ..