Senin satisini kesinlikle sorgulamiyorum en dogal hakkin sadece mantik ariyorum bulamadi
bedava olan bir seyi parayla alacak birileri gercekten varmidir diyemi konu actiniz yoksa gercekten size ait olan bir ayricalik olarakmi goruyorsunuz davetiye hakkini.
Açıkcası ilk önce bedava dağıtayım dedim sonra vazgeçtim ( daha önce bir karar almıştım ve o kararımda devam etmeye karar verdim ki aşağıdaki yazılarımda daha net anlayabileceksiniz kararımı ) zaten bedava dağıtanlar var ancak bunun yanında satış yapanlarda var. Ben daha önce çok karşılıksız iş yaptım ki geçmiş mesajlarımda bunu görmeniz mümkün ancak bir noktadan sonra bu işi bıraktım "
madem herkes çıkarcı bende sadece çıkar ile iş yaparım mantığıyla". ( Zamanında sırf öğretmek ve yardımcı olmak için forumda cevap yazarak sıfırdan bot bile yazdım ama (o konuda yardımcı olduğum kişileri ayrı tutuyorum sadece örnekti) bir çok kişi için değmez bu tür yardımlar düşüncesindeyim
ARTIK ).
Dolayısıyla bu konuyu bir tepki konusu olarakda algılayabilirsiniz...
Ancak şöyle bir gerçek var ki sizin de dediğiniz gibi kimse ücret karşılığı davetiye yollamamı yargılayamaz ve bu yüzden saçma sapan hareketler ( -rep vb. ) içerisinde bulunulmasıda yadırganıcı bir durumdur, sonuçta ben kimsenin ekmeğine taş koymamış ve kimseye zorla bir şey yapmamışım. Bana tanınmış bir hakkı bedava dağıtabileceğim gibi ücret karşılığı sunmuşum.