Gerçekten okumak ve yazılanları sentezlemek haricinde genellikle böyle şeylere mesaj yazmıyorum ama...

Ekstra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ne kadar bu tip yorumları doğru bulmasamda halkımızın şu yaratıcılığına hayran kalmamak elde değil. Saatlerce güldüm, "Ekstra" arkadaşım Allah ta seni güldürsün.

Mesaj yazmışken aklımdan geçenleri de belirtmek isterim; genel şirket politikalarında potansiyel müşterileriniz ve sektördeki rakipleriniz birinci planda olmak üzere, hiç bir kurum ya da kişi sermayenizi bilmemelidir ve bilmek zorunda da değildir. Ben yapılmış ya da yapılacak işin giderlerinin ve o iş için ayrılan tutarın "Halka Açık" bir ortamda belirtilmesini doğru bulmuyorum. Bu bilgilere dayanılarak, "yapılamaz/yapılabilir" gibi yorumların yapılmasını da doğru bulmuyorum. Ticari kararlarınızın ve bilgilerinizin önemini tekrar gözden geçirmenizi öneririm. Hali hazırdaki piyasa koşullarında ve içinde bulunduğumuz "Küresel Ekonomik Kriz" aşamasında orta vadeli (2 yıl) planlarınızın ekonomik açıdan tutarlı olabileceğini ya da olmayacağını sadece dünyada bir elin 5 parmağını geçmeyecek profesyoneller yorumlayabilir diye düşünüyorum.

Yine de; umarım herşey istediğiniz gibi olur.

Murat AYBARS