Merhabalar

Öncelikle şunu belirteyim scripti iki arkadaş ortak şekilde yazdırıcaz scriptin kodlaması bitince isteklerimize göre ayrı ayrı iki tasarım yapılacaktır. Script için örnek site budur scripti yapmak isteyen arkadaşlar bu siteyi çok detaylıca incelesinler lütfen sonradan ben bu özelliği görmedim demesin kimse . Arkadaşlar detaylıca özellik anlatmıyorum ufak tefek bi kaç özellik var bizim ekletmek istediğimz onun haricinde herşey mevcuttur sitede herneyse gelelim en önemli konuya ödeme konusuna daha önce böyle bi script yzadırayım dedim 400 tl dolandırıldım adam firmayım dedi cart dedi curt dedi herneyse şunu söylüyorum konumuzla lütfen tradesi olan referansı olan firma olan ve yaşça yetişkin olan insanlar ilgilenirseler sevinirim ödeme konusunu kesin bir dille söylüyorum scrşpt yapılır doaine kurulur dosyalarımızı teslim alırsız parayıda yollarız yani ön ödeme tarzı şeyler veremiyoruz malesef parasızlıktan deil yanlış anlaşılmasın sadece eşşeğimizi sağlam kazığa bağlamak istiyoruz bu saydığımız koşullarımıza uyabilecek arkadaşların tekliflerini bekliyoruz fiyattada uçmayalım lütfen sonuçta partner scripti 150 tl yede satılıyo ama özgün olması için uraşıyoruz biz ve ayrıca lütfen kimse konumuzu baltalamasın valla şikayet ederim ha

söylemeyi unuttum script php veya asp ile yazılabilr farketmez ama veritabanı 5 milyon üyeyi kaldırabilecek bi veritabanı olmalırıdr artık neyle yazılır bilmem