myqatsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
googlede derinlik adında bir özellik var..

her "/" işareti bir derinliği gösterir.yani googleye diyorsunki siteadi.com'un sarkici kategorisindeki "muslum gurses" kategorisine gir ordanda "ne yazar" adlı konuyu indexle diyorsun..

Halbuki direkt olarak siteadi.com'un "ne yazar" adlı konusunu almasını söylersen daha çabuk indexlenirsin = siteadi.com/ne-yazar.html

Ne kadar derinlik, o kadar az güncellenme demektir.,

Anlatabildim umarım..
bende böyle bişeyler duydum ama daha emin olmak için sordum arkadaşa ama sen cevap yazarak bilgimi petiştirdin dahada emin oldum teşekür ederim.

BySeco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi anladım;

Google yeni bir sistem geliştiriyor şu sıralar. Farkındaysanız bazı sitelerde (r10.net dahil) arama sonucu şöyle çıkıyor:

Google Arama Sonucu:

normalde yeşil yere konu url si gelirken artık kategori yolu gelmeye başladı. İşte o slaç kategori düzeninde olursa sizin yararınıza olur.
hims. teşekür ederim açiklama için ama yukardaki arkadaşin yazdiği ile googlenin yeni getirdiği sistem tam bir çelişki içinde. yada biz webmasterler için büyük bir kayip örnek ben bir muzik sitesi kurdum. google bu "/" katagorize mantiğini seviyosa bunu indexlemesi o dosyanin derinliğine göre günler / aylar / hatta yıllar alabilicek. ozaman bizim için ne kadar çabuk indexlenirse iyidir mantiği ile bakiyoduk bu işe ozaman geç indexlenmesi sorun olmucakmi? sonuçta ortada bir çelişki yokmu?