3 tane üyelik vardı üzerime,
1 tanesi kendi evimizde
1 tanesi babamın evinde,
1 tanesi Kıbrısda okurken evimde mezun olunca kapamadım ev arkadaşım devam ediyordu.
Babamın olduğu üyeliğe 3 ay yayın adam gibi gelmedi, en az 10 kez müşteri hizmetleri arandı servis istendi Kemer'de servis adı altında birini gönderdiler bir kumanda verdi leş yani afersin domuz pisliğinde bekletsen anca okadar kirlenir haliyle kabul edilmedi receiverda kafasına doğru bi güzel fırlatıldı, sonra aradım tüm üyelikleri iptal ettim. Sorun yaşanan üyeliğin 2 aylık parasını ödemedim 90TL borç 1 yılda 750'ye çıktı (o pislik içersinde ki alete ve kumandaya 300TL yazmışlar) hakımda takip başlattılar bende tel ettim bakın ben yurt dışındayım üzerime hiçbirşey yok neredese siz bu parayı benden alamsınız bu parayı ödemem dedim avukatlarına o zaman öğrendim ki Digitürk'ün 100.000 tane üyesi benimle aynı durumdaymış, 3-5 gün sonra bi tane kadın aradı işte reciveri saymayalım borcun %30 mu ne öyle birşeyini ödeyin silinsin tarzında oldu bende tamam dedim sizden kurtulcaksam hemen dedim bizimkilere söyledim ödedim lanet firmadan kurtuldum
Çok abartıyorum gibi gelen arkadaşlara örnek vereyim, burada Sky var elimin altında Digiturk'e ödediğimin yarısını ödüyorum ve 2. Ligler dahil haftasonu en az 8-9 maçı canlı veriyor aynı zamanda maçların devre arasında diğer maçların gollerini görüyorum. Bunları gördükten sonra Digiturk'le insan neden çalışsın ki? Turk ismini kulanmasınlar rezil ediyolar DigiRezil DigiEzik daha güzel