Adam bu zamanda ne sitesi açılır diye tavsiye öneri istemiş. Yani site açmaya karat vermiş. Ne yapayım diyor. Ama verilen cevapların yarısı site açma şunu şöyle yap bunu böyle yap niteliğinde. Verilen cevapla doğru güzel hatta benimde katıldığım fikirler ama soruya uygun düşmüyor.
Eğer alternatif bir site fikri vermeyecekseniz sen boşver site işini bunu yap demenin bir manası yok.
Cevaplarda okuyorum. Boş ver site yi şimdi diyor. Sen php css dreamweawer photoshop öğren diyor. İyide tüm bunlar ne iççin öğrenilir? Site yapmak için. Soruyu soran zaten bunları biliyorsa verdiğiniz cevap ayrı bpyutta bir komiklik oluyor. Bu cevap tıpki şu gibi.
Soru: Aradaşlar bu yaz nereye gideyim. Kafa dinleyebileceğim denize yakın kamp tavsiye edermisiniz.
Cevap: Sen boş ver bi yere gitmeyi önce ehliyet al , sonra araba al, sonra para kazan cart curt ...
Soru Soranın içinden Söylentisi : İyide benim arabam var param var ehliyetim var. Sana yok demedimki. Sadece gidebileceğim yol tavsiyesi istedim.
İkinci komedi ise sen boşver siteyi okuluna bak. İyide belki adam okulu bitirdi, belkide işi var. Hobi veya boş zamanında internettende ufakta olsa paralar kazanmak için siteler yapmak istiyor ve fikir arıyor.
Aynen Süper Açıkmala yapmıssınız hocam + rep bile verdim söylemesi ayıp =)