4 harfci arkadaşlara tavsiyem artık 4 harfli okunabilir domainlere kaymaları böylece domainlerini daha kolay pazarlayıp rahat satarlar.R10 da piyasa tamamen bitmiş durumda bizde oyunu kurallarına göre oynamak zorundayız mecburen domainlerimizi yurtdışı pazarında sergiliyoruz bir ton para veriyoruz anasayfada reklamlarımız çıksın diye paralarımız yurtdışına gidiyor domainlerimizde öyle ama bunun karşılığınıda domainlerimizi hakettiği fiyatlara satarak geri alıyoruz neden ben forumdan bir arkadaşa CVCV.com satamim? burda bu işi yapabilseydim daha karlı olurduk hem boşuna yurtdışındaki aracı kurumlara reklam ve komisyon parası vermemiş olurum ve domainde türklerde kalır.Bu forumda pek ön plana çıkmayan çok değerli domainci arkadaşlarımıza yabancı forumlarda rastlıyorum onlarda mecburen orda domaine müşteri arıyorlar buna bir son vermemiz lazım.
O arkadaşlar burda konu açamıyorlar çünkü biliyorlar hiç teklif almayacaklarını.

Neden 4 harfli ve 3 karakterli/harfli domainlere burda düşük teklif geliyor ?

-Bu sorunun cevabı birazda forumdaki domaincilerin ekonomik durumuyla ve genelinin türkçe domainlerle ilgilenmeleri yüzünden birçoğu bir anlamı olmadığı için böyle kısa domainlere para vermenin bir anlamı olmadığını düşünüyor. 4 harfli ve 3 karakterli/harfli domainlerle ilgilenen kişi sayısı 20 yi geçmez belki bu forumda