teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz mi ona hükmediyorsunuz, o mu size hükmediyor ?

Sağlık her şeyden değerlidir.Bu ancak sağlığınızı kaybettiğinizde anlar ve bırakırsınız.İş işten geçmiş olur.

Zararın neresinden dönülürse kârdır.Kendinizi düşünmüyorsanız şu an var olan ya da gelecekte olacak olan çocuklarınızı düşünün.Genç yaşta kanserden ölürseniz onların ne kadar üzüleceğini hayal edin.

Ne kötü..

2 defa dahi içmemiş olmanın rahatlığı var içimde.Sigara içmenin gereksiz bir eylem olduğunu düşünüyorum ve sigara içmeden de dertlerimin sıkıntılarımın üstesinden gelebiliyor, çay içebiliyor ya da muhabbet edebiliyorum.Her kederin yanına, her sevincin ya da öfkenin yanına, her bardak çayın ya da içkinin yanına bir dal sigara gerekmiyor.Hayat onsuz hatta çok daha güzel.
Sigra içmek acizlikse acizim,sigara içmek zayıflıksa zayıfım..
Bu melete başlayınca bırakılmıyor işte.Bekara karı boşamak kolaydır misali içmeyene sigarayı bırak demesi kolaydır.6 sene önce bende sigara içenlere aptal diyordum,nasıl bırakamazlar ayak diyordum ama şimdi görüyorum ki bırakılmıyor.
İnsan alışkanlıklarından vazgeçemiyor.
6 sene boyunca ben sinirlendiğimde,üzüldüğümde,sevincimde hep sigara vardı benim yanımda.
yarım saat sigara içmeyim yada sinirlendiğimde ,moralim bozulduğunda sigara içmeyim elim ayağım titriyor yemin ederim gözüm dönüyor.

Keşke başlamasaydım ama başlayıncada bırakmak inanın zulüm çok zor...

Yatakta sağdan sola dönerken nefes nefese kalıyorum.2 kat merdiven çıkamıyorum,kalp hastasıyım damarlarımda problem var ama bile bile lades diyorum çünkü olmuyor bırakılmıyor arkadaş...

eğer sigara içmek zayıflıksa,acizlikse evet bende hepsinden var...