Dipnot: Eğer form içerisindeki türü "Submit" olan bir butona value atanmazsa, tarıyıcı diline göre sorgu ibaresi otomatik çıkar. Örnek:"Sorguyu Gönder"
Arkadaşım Burda Ne Demek İstediğini Anlamadım. Ayrıca Ben Css Tasarımdan Bahsetmiyorum Dikkat Edersen. Kafana Göre Birşeyler Yazmışsın.
@JustGo Arkadaşım
Css & Xhtml İle İlgilenmedim. Css'e Daha Yeni Başladım. Her Neyse Söze Geliyim. Ben bu tür olaylarla çok kaşılaştım daha önceden. bu işe yeni başlamıştım. Bir Şahıs Tarafından Dolandırıldım. Bana Sattığı Temayı internette Hazır Görünce Gittim Çocuğu Hastanelik Ettim, Az Bile Yaptığımı Düşünüyorum. Ayrıca Ben Bunun Verdiği Nefreti Yaşadığım İçin Akşam Kendimi Tutamadım Kusura Bakma. Bende Çok Küçümsendim Çok Dışlandım. gösterin dedim yapamazsın dediler başlarından savdılar. bende " benim onlardan neyim eksik" dedim bu işe başladım. şuanda bana onu diyenler kıskançlıktan içlerini yiyorlar. ama kendimi büyükte görmüyorum. büyüklenmek hiç bir zaman iyi değildir. Zaman Zaman Yanlış Anlaşılmalar Olabiliyor sadece biz değiliz. Bu Devirde Çok Sahtekar, *********** ve Şerefsizler Var Kime Güveneceğini Şaşırdı Millet. Hakkını Helal Et Arkadaşım.
Banner Çalışmalarımı Beğendiğine Sevindim Teşekkür Ederim. Emeğine Sağlık Çalışma Güzel Fakat Bir Kaç Yerinde Renk HUyumazlığı Mevcut Onlarıda Düzenlersen Daha iyi Olucaktır.

YourSite.Com Genellikle Hazır Dağıtılanm Tasarımlarda Yazar Dedim Ben Anlamını Biliyorum Demedim ki