Gayet güzel tasarım Emrah
Sağol ufuk
Attım sabo.
bende bazen psd bitmeden döküyorum css ye.. orası kodlayana bağlı aslında =) umarım herhangi bi yanlışlık yoktur arkadaşım.
hayırlı satışlar güzel görünüyor
Teşekkür ederim.
çok güzel olmuş..hayırlı satışlar..
Teşekkür ederim.
eline sağlık. hoş bir şey.
Teşekkür ederim.
@Coskun arkadaşım.
Öncelikle sanırım hiç tasarım işine bulaşmadın en azından bu anlaşılıyor söylediklerinden ama sende haklısın emek hırsızı çok arkadaş var.
Neden ingilizce soruna cevap vereyim.
Bu tarz arayüzleri themeforest aracılığı ile çok güzel şekilde satma şansına sahip tasarımcı arkadaşlar, bende ilk önce kendim kullanmak amacıyla (belirttim zaten) daha sonra themeforestte satış yaparak burdan gelir elde etme amacıyla devam ettim ( doğal olarak ingilizce olması gerekiyordu ve sonradan öğrendim ki %70 komisyon + iyi hazırlanmış bi döküman ihtiyacı duyuyor orda satılan tasarımlar yeterli ingilizcem bulunmadığından vazgeçtim ) ve aşama aşama bir çok arkadaşıma gösterdim çalışmamı ki kimseye hiç birşey ispatlamam lazım değil gibi bi açıklama yapmıcam diye birşey demicem çünkü bunu yapanları hiç sevmem.Hernseyse devam edeyim

, ayrıca dikkatli okusaydın bana bu kadar açıklama yaptırmak zorunda kalmazdın ve beni gecenin bu saatinde yorgun argın ve bu kafayla bu kadar çok şey yazdırmazdın.Dedim ki
Alıntı
Teslim edeceğim dosyalar içinde PSD bulunmuyor isterseniz PSD teslim ederim fakat PSD tam olarak bitmeden başladım
İlk başta da dediğim gibi bunu sorman hiç tasarımla ilişkin olmadığın şüphesini uyandırıyor ki arkadaşın biri bu konuda cevap vermiş.Bahsettiğim gibi PSD teslim ederim, bir çok tasarımcı ilk önce PSD bitirmeden gerisini kafasında çizdiyse kodmalayıda kendi yapıcaksa ve ekstra grafiklere ihtiyacı yoksa sidebar (yan menüdeki gibi) gibi direk kodlamaya başlar ve CSS kullanarak halledebilceğinden devam etmezler birde bu iş birilerine imaj olarak gösterilmicekse hiç gereği yoktur ve söylediğim gibi tasarımın table kısmından sonrası yok PSD olarak teslim ederim
Ayrıca keşke tanımadığın etmediğin biri içi bir anda suçlama yapmasaydın aynen şu alıntılardaki gibi.
Alıntı
Bu Tasarım Hazır. Başkasının Yaptığı Jpg Tasarımı Css e Çeviriyorsun. Butonlar Kolay Geldi Herhalde Hemen Ayarlamışsın İsimlerini Türkçe Olarak.
Arkadaş cevap vermiş, değer atamadığın butonlarda bu şekilde sorguyu gönder ibaresi çıkar, sende öğrenmiş olursun.Bizde birileri birşey söyleyince öğreniyoruz kötü birşey değil amacım ezmek yada seni şu an mat etmek falanda değil sorduklarına cevap veriyorum sadece.
Alıntı
Arkadaşım Bu kadar Emeğin Karşılığı 10 Tl Olması Biraz Tuhaf Değilmi.
Arkadaşım bir dükkan açarsın tereyağı satarsın, o kadar emek verip yapar hazır hale getirirsin ve pazarlamaya çıktığında bunu tanıtım amacıyla bedavaya dağıtabilirsinde alakasız değil bu konuyla alakalı bu söylediğim ama benimki bunun biraz değişi dedim ya bunu ne için yaptım neden satıyorum? themeforest'te yönetici paneli arayüzlerine bakarsan eğer anlıcaksın ne demek istediğimi benimkinden belki 10 kat güzellikte arayüzler 7$ 10$ 15$ a satılırken ve çoklu satış yapılırken sen benim bunu 10TL değilde daha yüksek fiyatlara satmamı nasıl bekliyebilirsin ki? Bu piyasayı bilmemek yada yaptığım işin ne işe yaradığını bilmemek ayrıca fiyat arttırıp arkadaşlara satarak saygısızlık yapmam demektir.
Alıntı
Css Tasarımıda Hazırdır Belki. Çünkü İmzada YourSite.Com Yazıyor. Bu Genellikle Bedava Dağıtılan Tasarımlarda Yazar. Adamlar Yapar Hayırna Dağıtır. Bunu Fırsat Bilenlerde Satmaya Kalkabilir.
nokta işaretine kadar ki yazına çok kırıldım ama haklısın piyasa bu haldeyken olumlu birşey düşünmek ve içimizden birininde bu şekilde birşeyler yapabildiğini görmek biraz garip geliyor ama oluyor

istemek yeter.YourSite.com'un anlamını bir düşünmeni rica ediyorum, oraya olmayan bir sitemin adını mı yazmam lazım? Ayrıca demoda JUSTGO yazan kısımda da link bulunmuyor çünkü kendime ait bir portföy sitem yok, ben amatör tasarımcıyım kendime göre ve çok gelişmem gerek henüz freelancer olarak piyasaya höbölöp atlamak isteyen biri değilim mütevaziyim ve bir ajansta öğrenmek için ücretsiz çalışabilcek bir adamım.Bedava tasarımlardan bahsetmişsin gene söylüyorum haklısın yukarda açıkladım birşey diyemiycem artık saat 4:30

ama biraz profilime falan baksan kalkıp birinin böyle birşey yapıpta beleşe sunduğu birşeyi satmıcak biri olduğumu farkederdin kaldı ki çalıntı tasarımlara falan o kadar fazla karşı çıkan biriyim ki tanırsan beni çok iyi anlarsın bunu.Ayrıca footerda eklediğin resimlere bakarsan themeforest in footerındaki yazılardan esinlendiğimi görürsün ve arayüz detay kısmındaki efektten esinlenip o şekilde bi efektle footer oluşturup oraya eklediğimide farkedebilceğini umuyorum arkadaşım.
Senin şu sözlerini görmek inan beni çok üzdü ama bi yandan mutlu etti, demek gerçekten senin yorumlarına göre INANILMAZ bir iş yaptım ki bu kadar arkasında birşeyler arandı.Eleştirilerin yaparken bence önce karşıdakinden cevap bekle daha sonra açıklayamıyorsa birşeyleri saldırı şeklinde eleştiriler yap gerekirse bu sitede barındırma çünkü ben öyle yapıyorum.
Umarım detaylarıyla herşeyi anlatabilmişimdir, sanada mutlukluklar dilerim bayramını kutlarım senin ve tüm arkadaşların.
Hayırlı geceler.
Düzenleme :
Coşkun profiline baktım, sende tasarımla uğraşıyormuşun dedim ya söylediklerinden uğraşmadığın anlaşılıyor onu değiştirip xhtml/css bilmediğini düşünüyorum en azından yorumların bunu söylüyor ben değil yani kötü algılama sakın, ayrıca bannerların oldukça başarılı.Birde demosuna bakmak istersen atarım ve kaynak kodlarını incelersen JQUERY kütüphanesini kullanarak yapmaya çalıştığım şeylerin ne kadar amatör bir kodlamayla yapıldığını görerek inandırabilirim seni ( çünkü bende JQUERY ile çalışmaya yeni başlayan ama popüler şeyleri yakından takip eden ve yapmaya çalışan biriyim ) birde PSD göstericem sana eğer hayır arkadaşım olmaz dersen.