jxc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ciddi ciddi bu başlığı destekleyen adamın adamlığından şüphe ederim.böyle çocukça bir konu için seninle tartışmayacam.çok istiyorsan google'a "Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı" vs gibi cümleler girerek bakabilirsin.
olaki cidden böyle bir arama yaparsan da,göstermiş olduğun kişilik karşısında sana helal olsun diyorum
hayatı siyah ve beyazdan ibaret gören birisi olarak bazı şeyleri görmemeni anlıyorum fakat işin bukadar saçma bir noktaya gelmesine de şaşırdım açıkçası.
şu yazdığın mesaj gerçekten çok saçma,neyi ispatlama çabasıyla yazdın ki bunu.

bu mesajı umarım anlarsınız
İnsan hayatı her zaman her şeyin önündedir, her şeyden önemlidir. Bunu malesef Türk sporunda pek göremiyoruz. Hırs uğruna, fanatizm uğruna rakibine saldıran, sahadaki rakibinin futbol hayatını riske eden hareketlere imza atan, saha dışında sadece rakip formayı giydiği için bir insanın canına kasteden holiganlar, şahıslar var malesef. Böylesi bir ortamda, kendisine hakaret eden birine geçmiş olsun mesajı göndermek her yiğidin harcı değildir. Optik Başkan vefat ettiğinde siz de Ultraslan da diğer gruplar da baş sağlığı mesajı yayınladı. Aynı şekilde Alparslan Dikmen vefat ettiğinde biz de yayınladık. Bunların olması gerekli ancak daha 1 hafta öncesinde kulübe hakaret eden ve küçük düşürücü açıklamalarda bulunan birine baş sağlığı mesajı yazmak büyüklüktür. Bu açıklamayı yapan kişiye ders vermektir.

Biz sizlere küçüksünüz demiyoruz. Kazım'ın bir şeyleri anlamasını ve sporun amacını öğrenmesi gerektiğini savunuyoruz. Eğer ki kazımın o yazısını savunuyorsanız, sizler için yapılacak bir şey malesef ki yoktur.

Kazım'a geçmiş olsun diler, en kısa zamanda normale dönmesini dilerim.