toprağım seni tebrik ediyorum ama biliyorsun birazda çalışkanlık bizim genlerimizde var fakat böyle şeyler olması çok üzücü gerçekten.
ben abimle birlikte bir düğün salonu işletiyorum tamamıyla herşeyiyle bizim bir yer ayrıca bir dokuma fabrikamız falan filan var anlıcağınız para kesinlikle ihtiyacımız yok fakat abimle birlikte dışarıda çalışmaya gidiyorum alarm kamera montajı gibi işler yapıyoruz. istesek yapmayız ama yapıyoruz ordan kazandığımız parayla daha rahat yaşıyoruz ama bunu insanlara anlatamıyorsun yok diyorlar senin paraya ihtiyacın yok neden çalışıyorsun ya kardeşim neden çalışmayayım. çok bildiğim insan var işsiz bilirsiniz düğün salonu denince akla garson gelir normalde kalifiye garson çalıştırıyoruz ama işsiz tanıdığımı görünce diyorum ki gel çalış çok güzel para kazanılıyor yok ben yapamam rezil olurum diyerek burun kıvırıyorlar öyle insanlara hiç acımıyorum. ah ülkem ah.
dayım fransada diyor ki iki işte çalışıyorum gündüz gidip kazma kürek çalışıyorum akşamlarıda kafede garsonluk yapıyorum ama buraya geldiğinde bmw ile geziyor ordaki insanlar bunu anladıkları için gavuruda böyle Allah onlara veriyor çünkü hakkıyla çalışıyorlar ama burdaki insanlarımız anlamıyorlar.
ve bunu anlatmak için çok etkinliklere katılıyorum son 3 yılda bursada bu konuda bir düzelme var inşallah ülkemin her yerinde böyle olacak ve yine inşallah torunlarımıza kalmadan o günleri hepimiz görürüz.
biraz uzattım bu konuda sizlere sabaha kadar birşeyler anlatabilirim. neyse kalın sağlıcakla dostlarım..