@SaLiVa, kodlama dediğin şey, çok zor, öğrenilemeyecek birşey değil.. günde 2-3 saatini html & php öğrenmeye ayırabilecek herkes 3 ay içerisinde aklında ki bir fikri sayfalara dökebilecek seviyeye gelebilir.. 1 sene içerisinde de css & jquery vs. öğrenirsin, kimseye ihtiyacın kalmaz belkide.. bunlar bahane değil.. 50.000 tl ile ne yapacaksın çok merak ediyorum.. ilk mesajımda bahsettiğim hiç bir sitenin 50.000 tl gibi bir masrafı olmamıştır ilk açıldıkları 3-6 ay boyunca.. o süre sonunda da projen tutarsa eğer zaten seed yatırım bulursun bir yerlerden.. kafanı takma yani.. yanlış anlama beni ama para bence sadece bahane bu tür konularda.. bunu yalnızca ben demiyorum, tanınmış onlarca angel investor olsun, danışman olsun hepsi aynı şeyi söylüyor.. aklın yolu bir, zira..
İstediğim kodlama aslında çok büyük bir proje olup en az 5 profesyonelin bu işe yıllarını vermiş kişinin oturup programlayacağı bir site olur. zaten bütçe olarak 10.000TL programcılara veririm diye ayırmıştım. Geri kalan masrafları düşünürsen 1000tane özgün makale satın alacağım ve bunların hepsi profesyonel işinde uzman adını tanıtmış kişiler tarafından olacaktır. Çok farklı bir projem var o yüzden pek de anlatamıyorum kusuruma bakmayın
Verdiğiniz tavsiyeler çok hoş her ne kadar da ben 2-3 ay boyunca günde 3saatimi çok rahat ayıramazsam da programcılık ile yine de yazı bekleyip göreceğiz.
İş olsun okul olsun projeler tasarımlar olsun günlük altın gibi kısıtlı saatlerim bile yok.
Fikirlerinizi değerlendireceğim yine de.