Şu an internet cafe açmak bence anlamsız olur. ( ha yeri çok güzel kesin iş yapar diyorsanız ayrı ) Herkesin evinde interneti ve bilgisayarı var. Cafe çalıştırıyorum ben, bu zamanda bilgisayarla ilgili parayı anca teknik servisten kazanırsınız. Şu an cafede o kadar çok oturan kişi yok, 20 makinanın 6 tanesi dolu. Buna rağmen dükkana günde 3-4 tane teknik servislik makina geliyor. Makina başı en az 15-20 tl alıyorum. ( işin durumuna göre değişiyor 50'de olur bu rakam 100'de )

Burada playstation'un saati 2,5 tl. müşterisi yok mu ? var. çoluk çocuk artık interneti kullanmaktan gına geldi diyorlar. basıp gidiyorlar playstationa.

Şu da var, burada playstationa rağbet var diye orada da olur demek yanlış olur. Ya da internete burada rağbet yok olması orada olmayacağı anlamına gelmez.

Bugün izmir bayraklıda ( çoluk çocuğun bol olduğu yer ) internet cafe açsam milyar para kazanırım.
Ya da Kadifekalede.

Açacağın yerinde önemi büyük. Çoluk çocuk, öğrencinin bol olduğu yerleri seçmelisin.

Son olarak şunu söyleyeyim , internetten hariç ödevde bakıyorum ben, bazı günler internetteki müşterilerimden aldığım toplam para 20 tl ise ( örnek olarak ) ödevden aldığım para 30 tl olabiliyor. illaki internet cafe açıyosan onunla kalmayacaksın. kontörü , ödevi, tezi, teknik servisi, fotokopisi vs. olacak.