BReeD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizler en fazla tık-geliri elde etmek için çoğu zaman adwords yayıncılarına zarar veriyoruz.Hepimiz bunun farkındayız.
Benim anlatmak istediğim fazla bilgisi olmayan arkadaşların konuya gelerek "geçmiş olsun,niye durduk yere banladı,kötü google tü kaka" gibi yorumlar yapmasının saçma olduğunu vurgulamak.
Ama yine Cem Yılmaz'ın dediği gibi
Adam vardır İstanbul'a bakar "ne güzel şehir" diyerek şiir yazar
Birde adam vardır İstanbul'a bakar "nan senin ...cam"der.
Sen yanlış yerden baktın sanırım olaya.Neyse saygı duyuyorum yorumuna.
size saçma gelen şeyler herkese saçma gelmeyebilir, kaldı ki gelmiyorda. bende geçmiş olsun derim, bende kötü google tü kaka derim. neredeyse artık bütün yayıncıların aynı yöntemi kullandığı, bu yüzden artık bu yöntemi kullanmayanların zarar ettiği, bu nedenle yapılanların artık meşrulaştığını ve tık oranlarınında bu durumlar gözönüne alınarak düşürüldüğünü düşünüyorum. google her kesi banlayamayacağı için tık başına veridği ücretleri düşürerek vb. önlemler alarak bunun önüne geçmeye çalışıyor. tutup aradan kurbanlar seçmesi ve aynı durumda olan onbinlerce site varken sadece az sayıda siteyi banlaması. bize saçma geliyor. ve kurban seçilen kullanıcılarada geçmiş olsun demek istiyoruz. ama siz çıkıyorsunuz sırf bizimle aynı düşünmediğiniz için
"Şunu artık herkes öğrensin ya" gibi laubali bir tavırla konuşuyorsunuz, sonra bunu bir kılıfa sokmaya çalışıyorsunuz.