Sinirlendiğim nokta "hariç" yazmışım yani o 4ü gereksiz demiyorum. Okurken burayı atlamanız.
Revisit-after olsun google-bot meta-tagları olsun gereksizdir. Siz google botuna beni indexle, güncelle diyince ne sizi dinler, ne de siz o kodu koymayınca indexlemez. O kodların etkisi yoktur. Revisit-after 30 days yapılan bir sitenin 5-6 gün içinde yine yine indexlendiğine şahit oldum (forumdan başka bir seo ile ilgilenen arkadaş ile). Ve bunu aylar önce denedik. Çoğu zor kelimelerde ön sıraları kapan siteleri incelediğimizde (oyun, sohbet sektörü gibi) zaten dediğimi görürsünüz.
ben illa bir etkisi kesin var demedim. sadece sizin dediklerinizi yanlış anladım ve bu durumu düzelttim. ayrıca onların bir etkisi var dedim ama çok az olduğunu yazdım.
ben bunları eklemedim ama ekleyen olursa eklesin fark etmez. ama o 4'lü zaten en özen gösterilmesi gereken... bunda hem fikiriz. o yüzden birbirimizi üzmenin anlamı yok. bu arada tüm mesaj gönderenlerin bayramı kutlu olsun.
ve webmastersitesi.com daki esmeronur niki bana aittir ve yazıda. o zamanlar buraya üye olmadığım için yazımı orda paylaştım şimdi burada.