Kendim kullanmak için yapmaya başlamıştım ama sonuç olarak yönetim paneli için hazırlanmış bir arayüz ve site sahibi harici kimsenin bilmiyceği görmiyceği bir yer bu yüzden satmayıda düşünüp bazı eklemelerde yaptım.
- IE6 için genel görünüm olarak destek verdim, oval köşeler için CSS3 kullandığımdan IE6 da oval köşeler yok ama kayma sorunu falanda yok.(IE7 içinde geçerli)
- Kendi ihtiyaçlarımdan doğan özellikler eklemem gerekirse (mesela açılır menü..) bunu eklediğimde size paneli güncellenmiş şekilde tekrar teslim edicem, isteğe göre eklemeler yapabilceğim tarz birşeyler ise ücretli şekilde yapabilirim.
- Hazır yönetim paneli kullanmayı bilmeyen yoktur sanırım, kaynak koddan stil sınıfları ile işlem yapılcak hepsi bu, sadece kod taşıma var.
- Herhangi bir yerde düzenleme isterseniz, yeni birşey eklemek değil düzenlemeden bahsediyorum.Örneğin h1 font rengi mavi olsun, yazı stili arial olsun falan gibi bunlar için seve seve yardımcı olurum takılanlar için.
Fiyat : 10TL
İşbank HAVALE - EFT (EFT hesaba geçmeden ısrar etmeyin dosyaları vermem)
Not : Teslim edeceğim dosyalar içinde PSD bulunmuyor isterseniz PSD teslim ederim fakat PSD tam olarak bitmeden başladım CSS/XHTML dökmeye.