Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
geçmiş olsun, virüsün o bahsettiğiniz koddan yayılacağını sanmıyorum. benim tavsiyem, bilgisayarınızdaki gerekli dosyaların yedeklerini alın. daha sonra format atın (c ve d bölümlerinin silip tekrar oluşturun bu arada). daha sonra sitelerinizi komple silin, tekrar kurun wp'leri. aldığınız yedekleri yükleyin.
format atmadan ve wp'leri tekrar kurmadan da sorunu halledebilirsiniz. İyi bir virüs programı ve antispyware programı ile bilgisayarı taratın. wp dosyalarını tekrardan ftp'ye atın (üzerine yazdırın),(virüs tüm ftp'deki index.* dosyalarına bulaşıyor, tek tek kontrol etmek yerine komple wp dosyalrın yenileyin.)
w.arez program kullanmayın, ki çoğu virüs bu c.rack denen dosyalardan bulaşıyor. dandik sitelerden indirdiğiniz temaları da kullanmayın, ne olduğu belirsiz kodlarla uğraşırsınız.
geçen yaz, yeğenim benim bilgiyarımı 1-2 saatliğine kullanmıştı, bu arada dalmış bu tarz bir virüs, yaklaşık 10 kadar wp siteyi tekrardan kurdum, tam 2 gün uğraştım. gerçekten çok berbat bir virüs bu iframe virüsü.