teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küpe iyidir ya.Abartılmıyor sonuçta.Erkekler de salkım saçak küpe takmıyor ki.Ya en küçüğünden halka küpe, ya da ufaklarında falan.Sorun yok bence.Erkek küpe takabilir saçlarını azcık uzatabilir hiç bir şey olmaz çok serin çok modern görünür ne var ya hu.Bir küpe takmayla dinden de çıkardınız Türklükten de ha

1-2 Sene de iyileştiği oluyor küpe takılan yerin.Ben 3 sene o acıyı çektim.3 yıl iyileşmedi kulağım ne zaman çıkarsam bidaha takamaz derecede iltihaplanıyordu.Sorun yok.Eğer yaraya dönerse ve büyürse endişelenin.

Bir de takılan küpeyle de alakası var ne olursa olsun o da uyum sağlamıyor bazen kulağa.Alerjik reaksiyon gösterebiliyor kulak.Küpeyi değiştirmeyi deneyin mesela.Gümüşse beyaz altın dediğimiz cinsten bir küpe takın mesela.Onu deneyin o da aynı atkiyi mi gösterecek test edin.Gümüşten gümüşe de fark var.Bir küpe çok rahat kullanılır başka bi küpe gümüş olmasına rağmen yara ve iltihaba sebep olabilir.
ben görüşlerine katılmıyorum ama tabiki görüşlerine saygım var.Kişinin kendi tercihidir...