Daha önce satışa koymuştum fakat tekliften sonra satış iptal olduğundan dolayı tekrar satışa sunuyorum.
Site adresi:
www.evdekarasyon.com
başlangıç fiyatı: 30 TL
Hemen Al : yok
bitiş: Son tekliften 24 saat sonra
Sitenin aylık getirisi: Reklam yok
Sitenin açılış tarihi: 18-Dec-08
Kategori, sitenin içeriği nedir: dekorasyon
Günlük hit sayısı, kaynak link: Sayac 20 - 40 arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tamamen
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:
Daha önce bu forum aracılığı ile Ev dekorasyon kelimesinde 2.sayfadaki siteyi satmıştım, site satıldıktan 3 hafta önce 1.sayfaya çıktı ev dekorasyon kelimesinde alan kişi siteyi geçen günlerde 2 katı fiyatına sattı,
Siteyle hiç uğraşmıyorum en son ne zaman içerik eklediğimi hatırlamıyorum 1 ay olmuştur herhalde, hiç backlinki olmamasına rağmen ev dekorasyon kelimesinde 7.sayfada, siteyi alıp ilgilenilirse çok kolay bir şekilde ev dekorasyon kelmesinde 15. 12.sıralara çıkabilir, site açılalı 6 7 ay olduğu için artık içerik eklenilebilip, kolayca bakclınk alınabilinip uğraşılabilir sandboxa düşmez kolay kolay.
O konudada belirtmiştim, dekorasyon sektörüyle uğraşmayı bıraktığım için satıyorum diye...
Ayrıca Naerax adlı kullanıcıdan alınan
https://www.r10.net/script-satisi/442...k-tasarim.html temasıda birlikte verilecektır isteyen sitede kullanabilir.
Şuanki satış sırf tema fiyatınadır...
Sitede 500 yazı bulunmaktadır...
Ayrıca !!!!
Siteyle birlikte 25 TL ye yazdırdığı
sayyac botunu ve bulduğum dekorasyon sayyac kullanıcılarınıda yanında vereceğim !
Bu botla çekilen içerikler otomatik etiket olarak eklenmekte, 10 makale yazdırıp bunları botla çektiğiniz etiketlerle süsleyebilir hit alabilirsiniz, bu botla 600 hit kazandım sektörel bir siteye.Yapmanız gereken tek şey kullanıcı adını girmek sayyacın gerısını botun marifetine bırakın