özgün projeleri düşünüp geliştirmek çok zor. vbulletin, wordpress kurmakta ise bir bir şey yok

. twitter basit gibi gelebilir ama çıktığı zamanda ajax bu kadar yaygın değildi, twitter gibi kullanan site de yoktu. şimdi facebook duvarları, friendfeed gibi yerlerde twitter benzeri bir sürü uygulama geliştirilmiş durumda. türkiyede ise web 2.0 adına ekşisözlükten başka adam gibi bir uygulama yok

. çünkü geliştirecek, uğracak adam yok
@sql, kesinlikle küçümsemiyorum twitterın altyapısını ve teknolojisini.. benim değinmek istediğim nokta; işin fikirsel boyutu..
@SaLiVa, kodlama dediğin şey, çok zor, öğrenilemeyecek birşey değil.. günde 2-3 saatini html & php öğrenmeye ayırabilecek herkes 3 ay içerisinde aklında ki bir fikri sayfalara dökebilecek seviyeye gelebilir.. 1 sene içerisinde de css & jquery vs. öğrenirsin, kimseye ihtiyacın kalmaz belkide.. bunlar bahane değil.. 50.000 tl ile ne yapacaksın çok merak ediyorum.. ilk mesajımda bahsettiğim hiç bir sitenin 50.000 tl gibi bir masrafı olmamıştır ilk açıldıkları 3-6 ay boyunca.. o süre sonunda da projen tutarsa eğer zaten seed yatırım bulursun bir yerlerden.. kafanı takma yani.. yanlış anlama beni ama para bence sadece bahane bu tür konularda.. bunu yalnızca ben demiyorum, tanınmış onlarca angel investor olsun, danışman olsun hepsi aynı şeyi söylüyor.. aklın yolu bir, zira..