Güzel proje nette bildirgec tarzı bişey ancak para yerine link verme gibi...
Eğer sistem dahada geliştirilirse bende katılabilirim.
Şayet şuan yeni açılmış içinde 4 makale bulunan bir siteye boş boş makale yazmak pek ilgimi çekmiyor.
bildirgec.org ve pilli sitelerine yazaraktan linkleri DAHA yararlı bir hale getirebilir ve üstüne üstlük okumadanda para kazanabilirim. Ki satamadığım makaleler için zaten böyle sistemler kullanıyorum yada kendi sitemde yayınlıyorum.
Yada bildirgec kadar gelişmiş bir sistem olmasa da bilgiustam.com girip oradaki makaleme link eklemeyi daha da karlı görürüm. ( Çünkü bir ismi var güncel siteme yararlı olur.)
YANİ DEMEK İSTEDİĞİM ŞUDURKİ... Siz bana bunlardan daha iyi ne imkanlar verebilirsiniz. Yada bunlardan ne farkınız var.
En azından siteniz PR3 olsa birazda hiti olsa böyle bir başlığı normal karşılardım. Ki 4 makalenizin olduğu bir siteye niye kendi sitemmiş gibi sadece bir link uğruna yazayımki...
Bende bir site açar kendi siteme yazarım ve istediğim kadar link korum bu daha karlı...
Ha eğer gelin 5-10 kişi ortak bir tane blog açalım hepimiz oraya yazalım. Gelirede ortak olalım, sitenin nasıl düzenleneceğinede desen kabul ederim.
ŞAYET BURASI R10, SİTESİ OLMAYAN YOK... Aslında olmasa bilene çok rahatlıkla halledilir artık sokaktaki adam bilene web sitesi açıyor.
EĞER YUKARIDA YAZDIKLARIMI GERÇEKLEŞTİRECEK ZAMANIN VE PARAN YOKSA EN AZINDAN BİR WEBMASTER SİTESİNDEN FARKLI BİR YERE YAZARAKTAN SİTESİ OLMAYAN ARKADAŞLARI ÇEKMEN DAHADA YARARLI OLUR.
Mesajım yanlış anlaşılmasın şayet ilgimi çeken bir şey ancak bunlar kafama takılanlar o yüzden bunlar cevaplanmadan yazar olma isteği yapamam. Vede bu mesajı diğer yazma amacımsa projedeki hata ve eksiklerini görüp daha da geliştirmen içindir.
- rep vereceksen birşey diyemem. ( Ancak -rep vermeden önce yazımı bir firmada işe girmeye çalışan bir insanın patronlarıyla konuşması gibi algılamanı umarım.)
Edit: Bu arada ammada yazdım resmen makale olmuş.