underground01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İngiltere'nin kendini riske edeceğini sanmıyorum.
Ve bir nokta daha İran'da kimyasal silah olmadığını abd yada israil öğrenseydi şimdiye çoktan Irak'a saldırdıkları gibi saldırmışlardı.Fakat yinede İran'a saldırsalarda pek başarılı olacaklarını sanmıyorum.Düzensiz ve karışık bir Irak ordusuna karşı bile kaç tane asker kaybı veren abd İran a saldırırsa adeta bir kayaya tosnar.Sonrasıda malüm kimyasal silahları kullanırsa 2. Hiroşima ve Nagazaki olayı tekerrür eder.
Aslında Abd Suriye'ye çoktan saldırırdıda Allah tan başlarında adam akıllı birisi var.Beşar Esad bana saldırırsanız Türkiye ile aradaki sınırları kaldırıp Türkiye'nin boyunduruğu altına girerim diyor.Tabi buda onların zararına olacağı için şimdilik seslenmiyorlar.Hafız Esad Türkmenlere çok çektirdi ama oğlu Beşar Esad babasından iyi...
Hocam Birleşik Krallık o kadar güçlü ki şu anda risk diye bir şey yok onlar için, zaten Dünya'nın yarısını şu anda onlar kontrol ediyor. (Resmi olarak)
Geri kalan yarısınıda saman altından su yürütür gibi idare ediyorlar. Bizim elimizde ki stratejik nokta vs fasa fiso kalbimizde ki iman gücü sadece bizim tek kurtarıcımız.