iran' a hiç bişey olmaz , 1. si savaş çıkarsa iran içindeyse savaş artık islam savaşına dönebilir 2. si iran ın 80 küsur milyon nüfusu var, teknolojisi de gayet iyi , birlik olmadan iranı yok edemezler, ki iran a savaş açmaları demek artık türkiye nin de savaşa katılması demek gibi birşey olur, katılır çünkü komşular tek tek gidiyor, yardım etmezsek en son planda biz varız o zaman yardım edecek kimsemiz kalmayacak.Herşeyin hayırlısı.
Ek: şunu da eklemek istedim eğerki Türkiye de savaşa girecek olursa, iran ın girdiğinde dünya savaşı olurmu bilmem ama Türkiye savaşa girerse o zaman dünya savaşı çıkacağı kesindir, ve unutmayın kimse kolay kolay dünya savaşı çıkaramaz artık oturmuş denge ve düzenler var , petrol ü geçelim, ne zaman kıtlık afrikadan çıkıp avrupa ve amerika ya yayılırsa o zaman dünya savaşına girmeye herkes göze alabilir, ki o zaman çıkmaması içten bile değildir.Günümüzde savaşın hiçbir çözüm olmadığını herkes biliyor, artık iş para da ve masa da. Onun için ben, zannetmiyorum ülkeler herhangi bir dünya savaşı çıkarsın.