y4z4RcizeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/editorluk-post-is...li-hizmet.html

BOşuna o kadar düşük teklif veriyorsunuz (: Şuan günlük 8 kişi var düzenli iş yaptığım... Konu çok gerilerde kalmasına rağmen hala birileri arayıp post için görüşüyor... İşi düzgün yaptıktan sonra istenilen 3 kuruş fazla para işverenin gözüne hiçbir zaman batmaz (:
Ben artık bıktım bu post konularına yazmaya. Kardeşim kim ne kadar fiyata atarsa atar, seni ne ilgilendirir ben anlamıyorum Bir diyorsun piyasa düşüyor, bir diyorsun işi düzgün yaptıktan sonra işverenin o para gözüne batmaz. Madem sen işini iyi yapıyorsun, işverende sana daha yüksek meblayı vermeyi göze alıyor. O zaman ne diye piyasayı düşürüyorsun diyorsun? Adam 25 tl'ye yapıp kar ediyor ki yapmaya devam ediyor. Sende xx tl'ye yapıyorsun, daha fazla kar edeyim diyorsun. Kimse sana daha ucuza yapta demiyor daha pahalıyada. Herkes kendi işine baksın.

Yanlış bilmiyorsam logo vb tasarımlarda belli bir miktarın altında artık logo çizilmeyecek artık. R10'un aldığı mantıksız kararlardan birisi. Serbest piyasanın ve rekabetin ne olduğunu algılayamadık maalesef...