Merhabalar,
T.C. Danıştayına yandaş medya hatta bu devletin resmi televizyonu TRT bile laf atmaya çalışıyor.

Simdi hemen konuya geleyim ben meslek lisesi son sınıf makina bölümü cnc dalı okuyan bir öğrenciyim ben oks 269 puan yaptım bizim burada anadolu lisesi en düşük o sene 337 sanırım o puan ile aldı simdi ben meslek için meslek lisesine gittim neden evet pek başarılı olmadım için.
Sonra İmam hatip lisesi oda puansız aldı ark. yene evet etkin olmadı için derslerde onlarda oraya imam filan olmak için gitti.
Simdi sen başarılı ile başarısız ı eşit tutacam diyon adam sahten başarılı olsa anadolu fen öğretmen lisesine giter imam olmak istiyor imam hatip e gidiyor meslek sahibi olmak istiyor oraya gidiyor eğer istemiyorsa diye gidiyor sonra gidenler katsayı matsayı ark ben evet derslerinde başarısız ama dalında başarılı bir öğrenciyim ben ünv. 2 yıl okumak istiyom sahten başarılı üstün zekam olsa meslek lisesi yerine fen anadolu lisesine gider oradan mesleğimi secerim sen niye önümü kapıyon beni sınava sokuyon Danıştay işte bunu düşünüyor ve onay vermiyor sonra medya ve tvlerde çocuklar bakanlar laf atıyor zorlamı gidiyon kardeşim başarısız isen git düz liseye yada son sen filan geç oraya.

okudunuz için teşekkürler.