sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satılmasını istenilen makaleler öncelikli olarak bize sunulacak. Kontrol edip satışa çıkaracağız. Satış yapıldığı an yine kontrol edilip kullanıcıya verilecek. Bu sayede özgünlüğünde sorun olmayacak. Birde kişinin ürünün satılıp satılmasığını 1-2 gun sonra öğrenmesini öngörüyoruz. Bu sayede alıcı sitesine ekleyerek indexleme fırsatı bulabilir. Herhangi bir başka kopya satımına karşı.

ürünlerden ilk dönem komisyon alınmayacak. Ancak site beklendiği başarıyı sağlarsa 10 kuruş - 50 kuruş arasında miktarlarda komisyon alınabilir.

Ederi konusunda sabit bir değerlendirme statüsü olacak. Uzunluk, konu, kalite gibi. Bunla beraber bizimde yorumlarımız olacak sitede. ederini buldurmaya çalışacağız.
Evet güzel bir uygulama. Aynı fikir benimde aklıma geldi. Ancak tek başıma yapmama ve büçemde sınırlı olduğundan vaz geçtim.

Ben yapsaydım yapacağım en büyük öncelik ÖDEME ŞEÇENEĞİ olurdu. Forumda makalemi alamk istiyen bir çok kişide paypal olmadığı için alamadı. Diğer banka hesalarınıda ben kullamak istemiyorum. Bu nedenle satış olmadı.

Eğer sistemde paypal- iş bankası- ganranti bankası gibi birçok ödeme seçeneği olursa kişiler ödemeyi ona göre yapsa size makaleyi ekliyen kişiye ödemeyi nasıl istiyorsa o şekil verseniz süper olur.