Dershaneye gidiyorum staj yapıyorum öss yi kazanmak için çalışıyordum o kadar yorulmamam rağmen staj'dan dershaneye dershaneden eve gelip tekrar yok ediyordum şimdi istediğim bölüme giremicem böyle şerefsizlik olmaz hepsinin allah belasını versin
Allah yardımcımız olsun kardeşim.Bir yere kaybolmayın off topici takip edin.Fax yağmuruna tutacağız o kararı iptal edenleri ve itiraz edecek olan herkimse onlarda adam gibi itiraz eder artık.Meslek lisesinde ne kadar okuyan tanıdıgınız arkadaş, eş dost varsa herkese fax yollatalım.en fazla gidecek para 1 tl durumunuz iyi değilse yollayın iş bankası hesabını ben size yollarım fax paranızıda.yeterki fax çekin.birlik olmak şart.
Şimdi Meslek lisesinden Direk 2yıllığa geçiş varmı?
belli değil.geçiş hakkı güzeldi fakat 2 yıllık bitti diyelim devam etmek istiyoruz bu seferde dgs de kontenjan çok az oluyor.her üniversite 3-5 kişi alıyor.Dgs sınavıyla 4 yıllığa gitmek için 1 ile 5 yıl arası bekleyebiliriz

...Bu işten soğmasına soğuduk zatende bırakın bari başka bölüm okuyalım niye kararı iptal ediyorsunuz.Off ooff...