İyi de @Ekinhost, 500 TL'lik PC kasası yapmakla datacenterız demenin ne manası var? Çabalarınızı taktirle karşılıyorum, Allah(C.C.) yardımcınız olsun. Fakat, datacenter olmak ayrı bir şeydir, servis/hizmet sağlayıcı olmak ayrı bir şeydir. "500 TL'lik PC kasası" dediğiniz sistemlerle senelerdir insanlar, binlerce, yüzbinlerce kişiye hizmet veriyor. Yüzbinlerce (dolaylı yoldan milyonlarca) kişi bu kasalar üzerinden hizmet alıyor. Performans açısından bir düşüklük olsa bile, hizmet kalitesi açısından bu şekilde bir muameleyi haketmediklerini düşünüyorum.

Kastamonu gibi küçük bir yerde böyle güzel bir girişim yapmışsınız. Fakat öyle bir lanse ediyorsunuz ki... Mesela, "11 TL'den domain satışını gerçekleştiren ilk firmayız" demişsiniz ki, 10.5 TL'ye satan firmalar da var. Hatta eğer yanlış hatırlamıyorsam Butur İnternet Hizmetleri, uzunca bir süredir 10-11 TL aralığında bir fiyattan satıyor. Yani siz iddia ve lanse ettiğiniz gibi bu alandaki ilk firma değilsiniz. Hem sizden daha ucuza, hem de daha önceden satışa başlamış yerler var.

Velhasıl-ı kelam, çabalarınızı taktir etmekle beraber satış politikanızı değiştirmeniz gerektiğini, aksi halde takdir yerine tekdir toplayacağınızı belirtmek istiyorum...