Merhaba arkadaşlar,
Resim galerisi istiyorum, hazır script olabilir, kendinizin kodladıkları olabilir, tek önemli husus
basit, sade ve www.fenertribun.org sitemin tasarımı ile aynı olmalıdır. Ziyaretçi galeri bölümüne girdiğinde farklı bir yere gitmiş gibi olmayacak. Birebir benzer olması önemlidir, örneğin
www.fenertribun.org adresinden video bölümüne (
www.fenertribun.org/video ) gidildiğinde tema farklı olmasına rağmen aynı site gibi durmaktadır. Umarım anlatabilmişimdir. Referanslarınız ile pm atarsanız sevinirim. Ayrıca Bayram tatilini değerlendirmek isteyen arkadaşlar teklif vermezse sevinirim, sorun olduğunda sürekli yardım alabilmem önemlidir. Ayrıca bu galeri e-kart sitesi olarak da çalışabilirse süper olur. O kadar referans isterken kendi referanslarımında bir bölümde vereyim, Aynı site üzerinden gidersek, Headerı JONJOM a ücretli yaptırdım, Yeni header için gene ücret ödedim umarım bu sene yapar, Video bölümünü antijen arkadaşımız ücreti ile yaptı, Anasayfayı Kuaza yapacak.
Not: Tasarımdan sonra resimleri eklemek için post konusu açılacak, resim sınırlaması bulabileceğiniz resim adedi ile sınırlıdır, script işini alan arkadaşın önceliği olacaktır, istemezse konu açılacaktır.
Herkese iyi çalışmalar, iyi bayramlar
Emre