işte acı gerçekler.sağolasın abi yorumun için...yaşım 21 ve 9-10 yıldır bilgisayarla ugraşıyorum hiçbir işi bu kadar sevmemiştim ama sevdiğim bir işte diplomam yok sebeb 2 tane baba parasıyla gitmiş kıbrısta orda burda üniverste okumuş kendini birşey zanneden zengin çocuğu hocaların saçma sapan uygulamarı yüzünden...30 kişi başladıgımız okulda 4 kişi mezun oldu oda mecburiyetten.sağ-sol davası yapa yapa eğitimden geçtik hiçbirşey öğrenemedik...amma kendi görüşünden olanlar varsa direk sınıfı geçti olmayanlar kaldı.adam algoritmada baklava dilimi yerine kare çizdi geçti ben bütün şekilleri açıklamalarıyla beraber yazdım geçemedim.yerin altında birgün hesap günü gelip çatacak işte ozaman halleri nice olacak o hocaların merak ediyorum....
Yapılacak en güzel şey ne biliyormusun. Alayına isyan gidip ne olursa olsun okul hayatında olmasada iş hayatında başarılı olup bu kokmuş düzeni değiştirmek ve bizden sonrası için adam gibi bir eğitim düzeni bırakmak. Ayrıca oturup biraz mantıklı düşünürseniz bu eğitim sisteminin 10 yıldan belki biraz daha fazla sonrasında çökeceğini göreceksiniz. İşte o zaman ne olacak çok merak ediyorum.
Birde olayın diğer bir boyutu var aslında, son 6 yıldır sürekli olarak memur alımı yapılıyor. Gençlerin gözleri boyunmak isteniyor bu da belediyelerin şu anda ne kadar borçlu olduğunun diğer bir kanıtı.