arkadaşlar geriye kalan linkler tarafımca alınmıştır diyorum satan arkadaş hayırlı olsun diyor sizler tekrar pm istiyorsunuz satan arkadaşda gönderiyor. satıcıyı anlarım para kazanmak için satar linklerinide alıcıları anlamakta güclük çekiyorum arkadaşlar 10 adet linkten sonra neden siteden link alırsınız aldığınız linkin ne faydası olacağını düşünuyorsunuz ben söyleyim hiç bir faydası olmayacak 1 link satılmıştı geriye kalan 9 linki ben aldım benden sonra satıcı arkadaş 3 adet daha satmış peki alan arkadaşlar neden aldı yazık değil mi paranıza bizim paramıza arkadaşlar link alıyorsanız bir bakın siteden kac edet link satılmış kac adet daha satılacak ona göre link alın 10 adet linkten sonra hiç kimseye bir faydası yok sadece sadıcını cebine 3 5 kuruş fazla girmiş olacak bunun dışında siteden link alan herkesin parası boşa gitmiş olacak bu yazıyı karalamk için değil bilgilendirmek için yazıyorum karalama yapmak istemiş olsaydım direk -itrade verirdim gecerdim ama hatayı yapan satıcı değil biz alıcılarız o nedenle azda olsa tecrubelerime güvenerek yazdım karalamak değil bir faydam olsun istedim