Konun devamı artık
burdadır. Nedeni ise artık sitemi günlük kiralamayı kaldırdım.Linkde detaylı olarak açıklanıyor yeni sistem
Lockerz.Gen.Tr siteme gelen davetiye taleplerini satıyorum
Not : Son kiranın bitişi ile günlük kiralama devri bitiyor arkadaşlar.Artık davetiye sayısına göre para ödeyeceksiniz. Lockerz.Gen.Tr üzerinden davetiye isteyen bir kişi bir daha davetiye istesede sistem uyaracak.Davetiye sayısına göre oluşacak ücretler şu şekilde olacakdır.
3 Davetiye >> 1 TL
10 Davetiye >> 3 TL
16 Davetiye >> 5 TL
20 Davetiye >> 6 TL
30 Davetiye >> 8 TL
40 Davetiye >> 10 TL
Herkese 1 er davetiye ücretsizdir.Pazar 15:00 itibari ile kredili sistem devreye girecekdir.
Aşağıdaki şablona göre pm atınız.(1 tane ücretsiz davetiye talebi için)
Isim :
Email :
Kredi Takip :
http://www.lockerz.gen.tr/KrediDurumlari.aspx den takip edebilirsiniz.
LockerZ de daha çok PTZ toplamak istiyorsanız kredi satın alabilirsiniz.
Gelen davetiye talepleri sizin belirttiğiniz mail adresine gönderilir.
LockerZ Türkiye'de duyulmaya başlandıkca davetiye isteyen kişi sayısı artıyor.Günlük 15 den aşağı davetiye talebi gelmiyor(ortalama 20-25 ama 15 demek daha mantıklı yalancı çıkmayalım şimdi az gelir falan o gün

).Zlist olan birisi günlük 15x4=60 ptz puan kazanabilir.3 gün kiralasa 180 PTZ eder.Hergün siteye girip anket cevablasa toplam 200 PTZ yi geçer.200 PTZ yi tamamlayan bir kişi PSP alabilir.
google da bak 1 google da bak 2 sayyac linki
benim aşağıda LockerZ den sipariş detayım vardır
ORDER RECEIPT
DJ Hero with Turntable Bundle - PS3
Total PTZ value: 750 PTZ
Order Date: 11/23/09
Siteyi Kiralayanlar
1 )
ugrboz (
ödeme alındı) (Kira süresi doldu)
2 )
persia (
ödeme alındı) (Arakadaşın kirası bitmiştir)
3 )
mccoy35 (
ödeme alındı)
Kira Başlangıc : 5 Aralık 2009 Cumartesi 15:00
Kira Bitiş : 6 Aralık 2009 Pazar 15:00
(Siteye gelen davetiyeler mccoy35 ya gönderilmeye başlanmıştır .Kirası başlamıştır)
4 )
ugrboz(
ödeme alındı)
Kira Başlangıc : 6 Aralık 2009 Pazar 15:00
Kira Bitiş : 7 Aralık 2009 Pazartesi 15:00
Not : ödeme yapacaklar ödemelerini yapmazlarsa sırada bekleyen arkadaşlar onların sırasına geçecekdir
moderatör arkadaşlarımdan ricam lütfen konuyu silmeyin yada kitlemeyin.Burdaki listeye göre insanlar kira durumunu takip ediyorlar