Elimde bir kart var Vodafone'nin güzel kampanyalarından birisi.Yalnız ben malesef yararlanamıycam benim hat Turkcell.Bu yüzden benim işime yaramıyo bari başkasının işine yarasın dedim.Kartı satıyorum.

Ücret: 60 Lira >>>> 7x12= 84 TL yapıyor "ben 60 Lira istiyorum"
İletişim: (PM) yada - Konuya mesaj atatın lütfen: Vodafone - Hesabını Bilen Tarife “Satılık”

Vodafone
Kartın Ön Tarafında Yazanlar:
Promosyondan sadece Vodafone Hesabını Bilen Tarife aboneleri yararlanabilir; Bu nedenle şifre gönderimi öncesinde tarifenizin Hesabını Bilen Tarife olması gerekmektedir.
Ayrıntılı bilgi için: www.vodafone.com.tr ve Codafone Shop'lar.

Kartın Arka Tarafında Yazanlar:
Bu kampanyaya katılmak için yaldızlı bölgeyi kazıyın.Çıkan şifreyi 4554'e ücretsiz gönderin.Bir sene boyunca her ay 7 YTL hediyeniz hattınıza yüklenecektir.Bilgisi de size kısa mesajla gönderilicektir.

Hattınıza yüklenilcek 7 YTL'yi,Hesabını Bilen Tarife abonesi olduğunuz sürece,özel servisler hariç,tüm şebeke içi aramalarınızda ve bir ay boyunca kullanabilirsiniz.

Kalan hediye YTL bakiyeniz ile ilgili bilgileri ücretsiz olarak 7501 sesli yanıt sisteminden ya da HEDIYE yazıp aynı numaraya kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Bir ay içinde kullanılmayan hediye YTL bakiyeniz iptal edilir.Hattınızın iptal olmaması ya da paket değişikliği gibi durumlarda ise kalan hediye YTL bakiyeniz geçerliliğini yitirir.Bu kampanyadan aynı telefon numarı ile sadece 1 defa yararlabilirsiniz.

Not1: Telefonu aldığımda yanında çıkan bir karttı bu ve ben anca fark ettim.Telefon geçen kış ocak ayında alındı.Eğer alıcaksınız isterseniz gene bu kampanyayı araştırın ve öyle karar verin.