Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yaklaşık en az 4-5 aydır sanırım oynamıyorum oyunu. Server'ın ilk zamanlarından kalmadır. Sadece itemler hariç 3.250.000 Yang var yanlış hesaplamadıysam. Fiyat 50 TL'dir. 5 Serverda charım varmış diğerlerine bakmadım. Alacak arkadaş parayı gönderdikten sonra kullanıcı adı ve şifre göndericem ilk önce mail adresini değiştirsin sonra şifresini değiştirsin. Özelliklere geçeyim.

Server: Ayasofya
Char: 41 Level %61.60 Zihinsel Savaşçı
İtemler;

+9 KDP
+7 Gümüş Bilezik (500 Hp)
+7 Abanoz Küpe (650 Hp)
+7 Savaş Kalkanı
+6 Siyah Yuvarlak Kalkan
+5 Tunç Ayakkabı (+300 Hp)
+4 Ölümcül Plaka Zırh (+200 Hp)
+2 Kolye (+200 Hp)
+5 Altın Kolye (%20 Hp Üretimi)
+6 Geleneksel Miğfer
+4 Buzlu Uç
+4 Büyük Kılıç
+4 Anka Ayakkabı
+4 Yaşam Taşı
Söz Yüzüğü
Lucy'nin Yüzüğü
Yaşam Kutsaması
Sihir Kutsaması
Bilge Kralın Sembolü (x2)
Kaçağın Pelerini
Ruh Taşı Kağıdı
Tanrıçanın Gözyaşı
+3 Olta

Daha birçok taş, kitap, muska, tılsım, cevher, 5 tane ork dişi+, potlar, görev itemleri, beceri kitapları vs. vardır. Charın üstünde 1.481.116 Yang vardır. Uzun zamandır oynamadım. Yeniden başlayayım dedim ama eskisi gibi zevk alamadım. Tüm bunları elimi dahi sürmeden satıyorum. Oyunu oynamadığım/oynamayacağım için. Kesinlikle hak yemem, haram yemem. Ne yazıyorsa hepsi.

Charın Efes Server'ında da 24 lvl savaşçısı vardır. İtemleri saymak uzun olur. Genelde görev itemleri mevcut fazlasıyla gereksiz item var canım sıkıldı onları satıp para yapabilirsiniz anca genelde görev için gerekli itemler. Ve charda 603.544 Yang vardır.

Aynı Charın İstiklal Server'ında da 28 lvl savaşçısı varmış +3 gümüş bilezik, +4 abanoz küpe, +2 ve +0 savaşçıdan koruyan taş, kumazlık taşı, 2 tane gümüş define sandığı, +100 hp 2 tane başka karakterler için zırh, bir sürü görev itemi, başlangıç el kitapları, muskalar, tılsımlar, 9 tane beceri kitabı (1 Tanesi Bıçak Çevirme Bk) ve 459.418 Yang vardır.

Aynı Charın Odin de 20 lvl savaşçısı da varmış 2 Tane değerli taş, bir sürü görev itemleri, dandik silahlar, zırhlar, binicilik biletleri ve üzerinde 155.075 yang vardır.

Aynı Charın Constantine de de 28 lvl savaşçısı varmış sıkıldım bu son olsun başka varsada bakmıyorum. İtemleri; +2 gümüş bilezik, +6 savaş kalkanı, 4 tane gümüş define sandığı, 6 tane dandik beceri kitabı, başlangıç el kitapları, tılsımlar, muskalar, bir sürü görev itemleri, ölümcül plaka zırhlar, anka, ateş kuşu, altın ayakkabılar, soğutma - savunma - korunma - kumazlık taşları ve 571.462 Yang vardır.

Hepsini okumadan yorum yapmazsanız sevinirim. Uzun zamandır boş duruyor değerlendireyim bari oynayacağım yok Sadece itemler hariç 3.250.000 Yang var yanlış hesaplamadıysam. Ayasofya da ki +9 kdp yi server 3.günü basmıştım +8'e ne günlerdi Onun dışında 2 tane +8 dolu basmıştım yaktıklarımı saymıyorum. Oyunu bırakıcam diye kdp'yi +9'a basmıştım yanar diye geçmişti Tüm bunlar için istediğim fiyat pazarlıksız 50 TL'dir. Diğer serverlarda char olması ne sizin ne benim suçum ama işinize yarar umarım. Alacak arkadaş olursa şimdiden hayırlı olsun. Knight için de bir charımı satıcam ama bu konu çoook uzun oldu bundan sonra artık.