lazaronnie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence ne yaptığınız hakkında fikriniz bile yok.

hem diyorsunuz ki asp bilgisini kanıtlayacak hem de pm'leri kendiniz yolluyorsunuz. Böyle bi saçmalık yok.

Sizden pm istedim benim referanslarımı görebildiniz mi geri dönüş yapmadınız? Trade'im yoksa yaptığım işlettiğim siteler var birinden bile haberiniz var mı? YOK.

İnsanları böyle zan altında bırakan bilgisiz yerine koyan işverenlere uyuz oluyorum. Gerçek hayatta yakınımda olsaydınız yüzünüze çekinmeden tükürürdüm emin olun.

MESLEĞİMİN EN ÜST NOKTASINDA OLMAMA RAĞMEN TRADE SAHİBİ OLMADIĞIM İÇİN PM YOLLANMIYOR BANA REFERANSLARIM BİLE MERAK EDİLMİYOR HERKES BUNU DUYSUN. ne kadar şeferli davrandığınızı herkes bilmeli
Gerçek Hayatta Görüşürüz İstedikten Sonra Ama Tükürme Olayı Biraz Yanlış Emin Ol. Konuyu Editledim Arkadaşım Okuduysan... Hiç Uyuz Olmana Gerek Yok. Ben Kimseyi Bilgisiz Yerine Koymadım. Ayrıca Şeref Sözü Etme Kafamı Bozma Benim. Adam Gibi Konuş Adam Gibi Cevap Veriyim Ağzımı Bozdurma Bana. Gören Görsün Duyan Duysun Sanane Sen Ne Karışıyorsun. Bu Zan Altında Bırakan İnsanları Senin Gibiler Yaratıyor. Eğer Sen ve Senin Gibiler Olmasa Onlarda Olmaz. Ayrıca Büyük Yazmışsın Zorlanıyorsun Sanki. Gerçek Hayatta Görüşmek İstiyorsanda Görüşürüm Arkadaşım Bakalım Sözünün Erimisin. Yüzüne Tükürürdüm Diyorsun Acaba O Zaman Geldiğinde Bunu Yapıcak Kadar Cesaretlimisin. Sanalda Klavye Erkekliği Olmuyor Malesef. Önemli Olan Gerçek Hayatta Erkek Gibi Açık Konuşmak Adam Gibi Davranmaktır Çocuk Gibi Konuyu Uzatmayacağım. Senin Gibilerle Uğraşıcak Vaktim Yok. Hadi Arkadaşım Sana Hayırlı İşler.