Birincisi, şahsi düşüncenizi nasıl söyleyeceğinizi öğrenmelisiniz. Uygulamadan zannetmiyorum diyerek şahsi düşüncenizi söylemiş olmuyorsunuz, verdiğim fikri önemsememiş oluyorsunuz..
İkincisi, Benim yöntemlerimi sorunu çözmek için önce uygulamak gerekiyor, kaç kişi uyguladıda çözemedi? Yazsın buraya bileyim.
Her neyse, uzatmaya gerek yok. Konu için sağolun ama farkındaysanız daha konuyu açtığım zaman yazının en altına bir not düşmüştüm.
Daha önceki yazılarda Sitemap'ten, yok Seo eklentisinden, yok kalıcı bağlantıları güncelleyin gibi şeyler söylenmiş, böyle alakasız yorumlar yazmazsanız sevinirim.
Mantık olarak düşünüyorum zaten. Benim aynı domain üzerine kurulu 3 sitem var ve 3ündede bu problem varsa demek ki bu Google ile site arasındaki birşey. Ne eklentiden, ne alakasız kalıcı bağlantılardan..
Her neyse, içerik eklemeye devam ettim. 2-3 saat öncesine kadar bu problemin 3 sitemdede düzeldiğini gördüm. Şimdi açtığım konular yine 2-3 dk içerisinde indexleniyor ve sıralamada yer alıyor. Belkide tema değişikliğinden olduğu düşüncesindeyim. Ne olursa olsun, bu problemin Google ile site arasında olduğunu ve eklentilerle yada sitemap ayarları ile düzelmeyeceğini iddaa ediyorum.
Herkeze bol şans...