hocam sen bu kadar duyarlıysan önce başkalarına saygılı ol, insanlar istediğini düşünme hakkına sahiptir, o konuya girip sana aykırı olan herkese -rep dağıtmışsın, senin ne kadar aciz, ne kadar özürlü olduğun açıkca ortada.
ayrıca greve karşı olanlar grevdeki kimseye hakaret etmedi, sen niye hakaret etme hakkını kendinde bulabiliyorsun, bu çok garip.

Red adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda şöyle bir konu gördüm.

https://www.r10.net/gundemdeki-konula...-grev-var.html

Girdim yazılanları okudum. Güldüm. Yorum yazan R10 insanlarının acizliğine güldüm. Aslında ağlanacak halimize güldüm. Başka birşeye değil. Güldüğüm şey; bir insan okuma özürlü olabilir , bir insan araştırma özürlüde olabilir , bir insan merak etme özürlüde olabilir ; fakat , bir insan hem bilgi özürlü , hem çok bilmiş nasıl olur anlamıyorum!

Az birşey merak edip neymiş bu grev, neyin nesiymiş demiş olsaydı yorum yazan kişiler şu şekilde bir yazıyla karşılaşabilirlerdi.

25 Kasım Grevinin arkasında böyle bir tablo yatmaktadır.

Sendikalar, siyasi iktidarların isteklerini emekçilere aktarma örgütleri değildir. Sendikalar hak arama örgütleridir, mücadele örgütleridir.
Bu nedenle 25 Kasım Grevi öncelikle yaşadığımızın krizin bedelini emekçilere fatura etmeye çalışan siyasi iktidara karşı bir isyan çığlığıdır. 25 Kasım grevi kamu emekçilerinin daha fazla yüzdelik zam talebiyle ilgili değildir. Bu nedenle işsizlerin, asgari ücretlilerin, emeklilerin, gençlerin, kadınların talepleri etrafında örgütlenmiş bir eylemdir. 30 yıldır emekçilerin uğradığı muazzam neo-liberal taarruza karşı emekçilerin karşı-taarruzudur. Emek, barış ve demokrasi mücadelemizin en olgun ifadesidir 25 Kasım Grevi.

25 Kasım’da daha eşit, özgür ve adil bir hayat için hayatı 1 gün durduracağız. 25 Kasım’da okullarda eğitim verilmeyecek; vergi toplanmayacak; belediye hizmetleri duracak, uçaklar uçmayacak, trenler yürümeyecek; acil servisler dışında hastaneler hizmet vermeyecek.

25 Kasım Grevi bir uyarı grevidir. Temel talebi demokratik bir çalışma yaşamı için toplu sözleşme ve grev hakkımızın hayata geçirilmesi; krizin bedelinin emekçilere ödetilmemesi ve emekçilerin kayıplarının karşılanmasıdır.

Bütün Türkiye emekçilerini,
İşsizleri, küçük üretici ve esnafı, emeklileri, gençleri, ev kadınlarını ve demokratik kamuoyunu 25 Kasım Gevini desteklemeye, daha özgür, eşit ve adil bir Türkiye için bu greve omuz vermeye çağırıyoruz.

Yolumuz açık olsun!

Kaynak : http://www.kesk.org.tr/index.php?opt...=1074&Itemid=1