ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netdirekt üzerinden trafik anlaşma politikamız gizlidir, ancak kısa bir örnek vereyim 1 , 2 , 5 diyorsunuz lnwservers.com.tr adresine bakacak olursanız 3000GB mevcut buna benzer bir çok netdirekt'in hatırı sayılı bayisinde bu tür trafik uygulamaları var , farz edelimki ben 5000 GB alıyorum yada 3000 GB alıyorum ancak müşterime bunun 2.500GB olanını kullandırmak istiyorum bunda ne var? 500 Gb opsiyon bırakıyorum belkide 2.500Gb ? Belkide hat üzerinden anlaşmam var? Lütfen imkansız diyipte konuyu amacından uzaklaştırmayınız.
Order System ( netdirekt ) baz alınarak hesaplama yapacak olursak burada bu fiyata makinayıda veremeyiz.

Burada her makinaya teklif vermeyen ve müşteri seçen ve hakkında bir kez olumsuz yorum olmayan işimizi ince eleyen sık dokuyan bir firmayız. Bu doğrultudaki politikalarımızda göstermekteki stratejimiz doğru.

Çok güzel açıklama yapmışsınız fakat böyle birşey yok, lnw deki 3TB trafikli sunucular uzun süre once alınmış sunuculardır (ki yüksek donanımlı sunucularda 2TB üstü standart verilmedi henuz), hatırladığım kadarıyla hatta ve hatta 2.5 TB trafik sadece p4 1.6 sunucu da vardı (ya da celeron 2.0 olabilir). Şu forumda sadece cümle kuranların iş yapmasından sıkıldım artık. Insanları kandırmayı bırakın. O sunucunun fiyatı belli 500 gb bant aşımının fiyatı belli, alan kişi 2500 değil de 3 günde 3 TB kullansa onu bile takip edebileceğinizi sanmıyorum açıkçası..