bi gün görev dönüşü alaya gelmiştik komutanım silahını istedi akşam bana vermişti en son bi yerde konaklamıştık geceyi orada geçirdik virane yıkık bi yer dagın başında bitliste gittim betereye baktım silah yok tim arkadaşlarıma sorum onlarda olmadıgını söyledi azdaha söylemesi ayıp altıma kaçıracaktım vallahi gittim komutanımın yanına silahı dagda unuttugumu söyledim atla şurdan geçen arabaların birine git bul gel dedi bi kamyona binip gittim en az yarım saat yürüdüm kaldıgımız yere gidip baktıgımda allaha şükür dünyalar benim olmuştu sevinçle alıp tim komutanıma götürdüm silahı sonra bana evinde 2 tane tokat attı sen karına böylemi sahip çıkıyosun dedi benim karı dilki komutanım senin karı dedim hay demez olaydım evine soktu beni hanımının yanında tekme tokat daldı bi gözüm morardı bide kaburgam kırılmıştı o lafıma 5 ay resmen anamı aglattı başka bi yere tayini çıktı herkezle vedalaştı bi benle vedalaşmadı bana tek sözü seni hiç unutmayacagım dedi bende sizi unutmayacagım komutanım dedim 2 tokat daha yedik gider ayak neden böyle kızdıgını bana hala anlamış degilim hiç sevmezdi beni bende onu zerre kadar sevmezdim. askerlik anılarını anlatmayla bitmez