arkadaslar forumda sıklıkla askere gidecek arkadasların yazılarına denk gelir oldum bende askerliğini yapmış yada askeri okulda olanların yasadigi anıları paylasmalari icin bu konuyu acmaya karar verdim umarım hata yapmıyorumdur

amac o günleri güzel anmak hani dedelerimiz anlatır babalarımız anlatır askerlik anılarını bunun gibi bisey olsun istedim

ben askerliğimi afyon dinarda jandarma olarak yaptım
dinara ilk düştüğümde baya bir psikolojim bozuldu sorunlar yaşadım sorunda çıkardım

batıda doğuda sınırda olması gerken herşeyi arıyor oldu gözlerim alışamayınca öğretilen herşey yalan geliyor insana ağır psikolojik sorunlar yaşıyorsun

bende açık açık anlatmıştım komutana komutanım ben doğu eğitimi aldım buralarda yapamıyorum alışamam dedim ülkemizin heryeri aynıdır her yerde askersin illa operasyona gitmen gerkmiyor buralrdada görev var demişti ilk başlarda 5 aylıkken

alışamyınca posta oldum çok rahat geldi gezmesi yine beğenmedim,yazıcı oldum yine beğenmedim, duvarları yumrukladım ellerim kan içinde kaldı askeri hastaneye sevk edildim silahım 20 gün alındı nöbet yazılmadı 20 gün sap gibi gezdim karakolda sonra temelli alınması kararı alındı intihar edrim diye

bir gün alay komutanı denetleme yaparken komutana durumu anlattım ast üst sıralamsını bozaraktan emir sıralamsına uymadım alay komutanıyla gorustum asıl silahım olmassa intihar edrim dedim geri verdiler son 13. aya kadar hazır kıta olarak gorevlere çıktım kısmen guzeldi maceralıydı az kalsın ölüyordumda

onuda sonra anlatırım