yaslam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hp alma arkadaşım asus alabilirsin Hp'de makinanın fan sesinden duramazsın diyebilirim aşırı derecede ısınıyor.Tavsiyem asus
evet bu sorundan bahsedenler olmuş dh de ama genel bir sorun olduğunu sanmıyorum. tavsiyen için teşekkürler, asus u da tekrar incelerim.

kral18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resimdeki laptopun 1 üst yada 1 alt modelinden aldım tam hatırlamıyorum gece koyarım linkini güzel laptop şimdilik bi sorun yok tavsiye ederim. İzmir forum bimeksten aldım istersen bi sitesine bakabilirsin.
dış kasası böyle mi peki? bimeks in sitesinde göremedim

CaLienTe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HP ısınıyor diyenlere çok gülüyorum, fan sesinden hiç bir şey duyamazsın diyenlerede gülüyorum.

Hp Pavillion dv5-**** serisinden alırsan, ne ısınma sorunu yaşarsın, nede fan sesi sorunu yaşarsın, doğru bazı sürümlerinde yukarıda bahsettiğim şeyler oluyor ama, bu serisinde yoktur o sorunlardan. Kendileri kullanılıyorlar düşük sürümü veya daha sonraki ileriki version sürümleri, yorumları okumadan alırlarsa veya kullanılırsa ( çevredeki herhangi bir arkadaşlarından falan ) o zaman burada karalama yaparlar.

dv5 serisini öneriyorum sana. Link bulursam bu konuda mesajımı editleyeceğim.
linki bekliyorum satılan herhangi bir yer varsa istanbul ve çevresinde, gidip alabilirim.

edit: link geldi tanıdık aracılığıyla teknosa nın istanbul daki bir mağaza müdürüyle konuştuk, açılmamış kutuda stoklarda gözükmüyor dedi, sadece teşhir ürünleri kalmış sanırım