haftasonu bir giysi mağazasına girdim 45-50 yaşlarında bir amcaydı mağaza sahibi.kot pantolonlara, keten pantolonlara falan baktım.yapım itibariyle geniş giyinmeyi seviyorum sanırım sıkılgan bir insan olduğumdan sürekli bol şeyler alıyorum bir kaç keten pantolon çıkardı bana tam olacağını düşündüğü bende bir numara daha büyüğü varmı dedim adam şaşırdı.ne oldu amca dedim valla yiğenim senin yaşındaki gençler şimdi hep dar pantolona düştü ben burda bir pantolon satana kadar alnımın damarı çatlıyor çok ugraştırıyorlar illede dar olacak falan diye beğenmiyorlar bir türlü dedi.bende ozaman gençlik bozulmuş amca dönüyorlarmı yoksa dedim adamda hadi kızları anladık onlar dar giyiyorda erkekler niye dar giyiniyor onu anlamıyorum dediğinde haklısın heralde gençlerde bir bozukluk var bencede dedi...
gençliğimiz bana göre yüzde 90 bitmiş durumda.erkekler desen gözleri kızda 1 hafta biriyle çıkim bir hafta öbürüyle çıkim şu kızı nasıl eve atarım bu kızı nasıl pastaneye götürrümün derdinde.liseye giden kızların eteklerine bakıyorum suratlarına bakıyorum defileye çıkan mankenler belki onlardan uzun giyiniyor onlardan az makyaj yapıyor.okumayamı gidiyorlar başka bir şeyemi kestirmek zor?Allah sonumuzu hayır etsin bence bütün bu vurdumduymaz yetişen ve kafa genellikle bel altına çalışan gençliğin 15-20 yıl sonra neler yapacağını çok merak ediyorum.kızlık zarı diktirme diye aratın yüzlerce yorum var sitelerde.adet gelenek görenek bitmiş.saçı jölelim nıke ayakkabı giyeyim marka mont marka krampon alayım, kızı eve atayım, tek düşünce bu kızlarda tam tersi.
cumartesi günü kontörlü telefondan eskişehirden izne gelen teğmen arkaşımı aramak için girdim benimle beraber 7 yada 8.sınıfa giden bir kız çocuguda girdi.mert gel dershanenin önünde seni bekliyorum dedi oda gelmem mi dedi artık ne dediyse bilmiyorum kızda sen dünyada tanıdıgım en adi en pislik en ******** insansın dedi telefonu kapattı çıktı gitti ortaokula düşmüş vaziyette durum...ben çok karamsarım belki bilmiyorum ama bu gençlikten hiç ama hiç ümidim yok........