alın bakın herşeyi açıkladım burda
Arkadaşla ortak açtık. Ama o ilgilenmedi bütün emekleri ben verdim. Sadece o parayı vermişti. Sonra dedi Senin olsun site bende ona göre yatırım yaptım emek verdim şimdi benden habersiz emeklerim üstünden para kazanılmaya çalışılıyor. Buna izin vermem. Hostu ben aldım kanıtlarım. Sadece domain onundu şuan benim üstümde ama isterse 15tl domain parasını yollarım 15 tl için gece gündüz çalıştığım siteyi kimseye veremem. Hem o ne satıyor şimdi ? hosting ve içerik dahil demiş ama bütün bilgiler bende onun adına şuanda hiçbirşey yok. Ama ben yinede verdiği parayı vereceğim 15 tl. Hostu ben aldım hostun parasını vermem ama domain 15tl bile etmez ama ben veriyorum 15 tl sini. Birdaha da benimle asla konuşma sana okadar şey yaptıktan sonra Bana bunu yaptın sana kaç kere dedim ben emek verdim bu siteye Gece Gündüz Uğraştığımı bir ben Birde Allah bilir. DOmaine whopis çekin kimin üstüne olduğunu görürsünüz . Panellerden ss bile alabilirim ama o hiçbirşey kanıtlayamaz. Sadece domaini o aldı ama BANA HEDİYE ETTİ. Banka bilgilerini yolla 15tl ni yatırayım birdaha da karşıma çıkma siz para için herşeyi yaparsınız bilirim sizi. Bana logo yaptırırdı arkadaşa yapıyorum diye onu parayla satardı hadi yalan desin. Ama ben yinede her dediğini yapardım siteye hiçbirşey yapmadı aldı siteyi sonra 1-2 gün sonra tutmayacak bu dedi bende kendime söz verdim yatırım yaptım bu siteyi tuturacaktım bir arkdaşlar anlaştım güncellemede pr3 olacak dedim onu duydu hemen sahipleni önceden neden yoktun.Şimdi beni tehtid ediyor evini bulurum falan diye hiiçbirşey yapamazsın ÖLECEĞİMİ BİLSEM BU SİTEYİ VERMEM kaç gece sabahladığımı bir ben Birde Allah bilir okadr emek verdim şimdi hazıra konmaya çalışmayı bırak birde benden habersiz satıyor adama satsan nasıl vereceksin panel ve host bilgilerini ?NEYSE konu kapansın paranı yolluyacağımı birdaha da hiçkimseyle ortazk iş yapmam.