TheWolf,
Seninle daha önce bir tema editleme konusunda anlaşmıştık belki hatırlarsın tema Wp E-ticaret teması tema pluginle çalışıyor..Yani normalde kimse kullanmaz..
Ben sana Msn'de güzelce tarif ettim nerelerin Tr olması gerektiğini,sonra sen tamam dedin..Bir süre sonra iş bitti dedin..Ben baktım istediğim yerler Tr olmamıştı.Bana dedin ki "o bir plugin" ben ona karışmam...Halbuki işe başlamadan ben sana oranında TR olmasını istediğimi belirttim..
İş istediğim gibi olmadığından ben sana 4 Lira'nı vermedim.Sonra bana -TRADER kullanırım dedin paramı ver dedin..
Benimde huyum değildir,işini yapmayan birine asla parasını vermem,evimi boyaması için tuttuğum adam benim söylediğim renk yerine diğer apartman sahibinin istediği renge boyadığı içinde ödemedim..Sanada vermedim,beni şikayet ettin ban yedim.
Belki R10'da benim görüp göreceğim tek -TRADER buydu..
Ben senin o zamanlarda iletişim problemin olduğunu hissetmiştim,sanırım seni işe alacaklarda bunu hissedip bir zamanlar benim sana para ödemeyip "iyi akşamlar" dediğim gibi onlarda "iyi günler" diyip yolluyorlar seni...
Avatarında peşmergemi,terörist mi yoksa korucu mu olduğu belli olmayan ülkemizde TC askerinin kullanmadığı kısaca keleş adı verilen silahla,tipleri teröristi andıran bir resimle kendini ifade etmişsin,ben seni tanıyan bilen biri olarak rüyamdaki işi dahi sana vermek istemem.