saol yusuf... güzel açıklamışın... ancak bir emekli müftü hocama arayıp sordum.. dediği olay şu akitte bulunan iki kişi de bu işe rıza gösterirse alınan parada bir sıkıntı olmaz... ben alıp satsam alacağım kar en fazla arkadaşın bana teklif ettiği kar ile satacağım... arkadaş da bu domaini alma konusunda kararlı olduğu için benim limitimi aşacak ve aşırı bir ödeme yapacak ki.. bu ödeme yabancı bir şirkete gidecek.. Yabancı birinin bu işten aşırı kar etmesinden ziyade bizim anlaşarak satıştan çekilmemiz daha mantıklı duruyor.

Kaldı ki şunu da samimiyetimle söyleyim.. Tanıdık biri ile bu 2 li ihaleye girseydim. Arkadaşım için bu işlemi ücretsiz bir şekilde yapacaktım. Artırımı yapmayacaktım. Neticede o şirket yine aşırı bir fiyata satamayacaktı.. Şimdiki durumdaki gibi...

Haa senin dediğin mevzuyu çok düşündüm.. Ancak parayı alma yönünde karar verdim. Buna şu da büyük bir etken... 10 TL ye aldığı domaini şu anda 150 TL ye satacak olup aşırı kar sağlayacak firmanın.. daha da aşırı karının önüne geçip ... Mutabakat sağladığım arkadaşın ve benim işimin görülmesi...

Selam ve dua ile.. Allah razı olsun...