infratime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Masasına git birşeyler arıyormuş gibi yap. masanın üstünde birşeyler varsa kaldır filan. Ne arıyon *** sen dediği zaman. Tanışmak için bahane arıyorum diyeceksin. Kızda kopacak tabi. Hemen aşık olacak sana.
Üniversitede son dönemime gireyim, bunu uygulayacağım.

WiQ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beraber yürüyelim mi ? de yok derse o zaman koşalım de bak nası hoşuna gidiyor
Süper1. :d

CeRaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kızlarla konuşamıyorsan erkeklerle takıl
Süper2. :d

@Mc_Bozo, kız haklı; in misin cin misin, haydut musun, keş misin.. Nereden bilsin kız ?

Kız arkadaşlarıyla birlikteyken git yanlarına ve "Ayşe, biraz konuşabilir miyiz ?" de.. Böylelikle kızın arkadaşlarının da beğenisini kazanırsın. "Çocuğa bak, hiç çekinmeden geldi konuştu.." vs vs.. Çünkü kızlar arasında bu muhabbetler çok yapılır ve kızın arkadaşları eğer seni konuşmaya başlarsa bil ki ilk golü attın.

Ben bir kızla tanışmak için kızın bir arkadaşına Facebook'tan mesaj attım ve ertesi gün 5-6 kız arasında kıza "merhaba ben emre, konuşabilir miyiz ?" dedim ve olay bitti. Daha ilk adımımı atmadan "bu mu o çocuk, aaw, waow" gibi cümleler kuruldu arkamdan. Sonrasında kızla tanıştım vs vs...

Yani topla cesaretini git konuş. Bahaneye gerek yok, 2 cümle kurup ayrılsanız bile kızın ilgisini çekersin. Ve sakın ağır olmayı unutma, kızlar ağırlıktan hoşlanır.

Ama bana soracak olursan, derslerine çalış ve üniversiteyi kazan. Üniversitede başlarsın bu işlere..